att lägga sig i andras liv | Natascha J Johansson

Natascha J Johansson

Annons

att lägga sig i andras liv

Många gillar att lägga sig andras liv, att hela tiden störa sig på vad denna människan gör, säger osv.  Vissa till och med njuter, och verkar tycka om att verkligen haka upp sig på små saker. Det handlar alltid om den människan och inte hos denna som stör sig (gillar att lägga sig andras liv)

Denna männsikan som gillar att lägga sig, ser inte sina egna problem, denna får göra/säga saker utan att det är fel, denna stål inte att höra nått, utan det är “jag gör ingenting, så fårt jag har slutat störa mig, så gör du nått ja stör mig” ungefär så låter det.

Denna ser bara fel vad den adnre gör, hela tiden, men ser inte sina egna brister. Vilket är synd. Men inget man lägger nån energi på.

Det kvittar vad man gör, säger, går, klär sig, uttalar sig, om man är uppriktig osv. Då tar det hus i helvete om man säger någonting. då är det så synd om denna, och denna vill ha allas sympati. Får denna inte det, ja då måste man dra till med någonting. Sen kommer det dära, de är så synd om mig, eller jag måste ha alla på min sida.

Man kan säga att det är en tyst mobbning som pågår. Men det inser inte denna människan, utan denna bara måste störa sig, bara måste gå in på sidan/ta reda på och eller vad nu de kan vara.

Den andre, har liksom gått vidare, går inte in på nån sida/spanar efter/tarr reda på saker, nej den andre e mer smart. Skit fullständigt i de hela. Utan den andre har gått vidare och vet inte vad denna människa skriver om/säger förutom de den andre får höra.

När man har “pratat” med denna människan, inser denna inte sitt egna problem, utan de e “jag vet bäst” fasonen.  Eller “så är det inte alls” – ljuget. Ja visst har denna människan ljugit och fort hört av sig till en viss person och sagt si och så, men senare kom sanningen fram.

Patetiskt men sant!.

Det är så himla lätt för folk att bara gå vidare, sluta störa sig osv. Men ibland när man hör saker, då måste man säga ifrån. Och efter som inte alla fttar vad man säger, får man ju skriva ut de (inte för de gäller mot viss personer/person, men kasnke än dag, vaknar människan och inser saker och ting)

Finns bara en punkt att folja, och de lyder så hära:

  • Gå inte in på sidan och läs/tro inte allt du hör eller vad nu de kan vara. Bara sluta. Så slipper man störa sig.

Inte svårt att göra?.

Och efter som detta inlägg kommer att skapa kaos så är inte detta menat till någon som jag vet om/bor på området/släkt elr familj Utan allmänt.

Känner att ja kan skriva så mycket mera, men får korta ned de.

LEV DITT EGNA LIV, OCH INTE GENOM ANDRAS. STÖR DU DIG PÅ PERSONEN, SLUTA SNOKA I ENS BLOGG/FB/LIV ELLER VAD NU DE KAN VARA.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats